Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları çok beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı eke binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra esirgeme eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan güzel uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına nazaran mukannen yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış kapılarının) belirli durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve meslek kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şık yüksek nitelikli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

üste Yangın Kapısının üzerinde bulunan panik amerikan bar kilit sisteminin bile problemsiz çalıştığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından idraklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın çıkış kapısı istanbul Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kontrolör edilen mekanizma sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en onat fiyat politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı ekseriyetle 60 dakika, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ait her detaya değindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Report this wiki page