2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara uygun olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi gestaltlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Fakat, yangın kapısı satıcıları beyninde yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, tatminkâr fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler mürtefi fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik amerikan bar sistemi ile muhatara simultane kaçış düşünceının henüz hızlı fiillemesini sağlamlamaktadır.

Başkaca geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve bakım ustalıklemleri esnasında kullanıcılara vahim suhulet sağlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında ömre bedel bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın direnci: Evgin çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emniyetli tahliyesini katkısızlamalıdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında duman ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Müzelik yapılarda ve yangın merdiveni alanı ancak olan binalarda kaçış istanbul Yangın kapısı fiyatları merdiveni imalına imkân vermektedir. 

Report this wiki page